Onze klantbelofte

We proberen altijd om samen tot mooie resultaten te komen. Wij beloven dat we ons professioneel opstellen en dat we focus en energie aan de dag leggen.

Wat nog meer? Dat hebben wij samengevat in onze klantbelofte.

small

Wij beloven dat we met de volgende intentie voor jullie aan de slag gaan:


MET INTERESSE EN INLEVINGSVERMOGEN

Wij zijn nieuwsgierig en willen begrijpen hoe jullie je werk doen en hoe jullie je omgeving ervaren. Dit zien wij als een belangrijke voorwaarde om met elkaar tot creatieve en passende oplossingen te komen.

Wij helpen het vraagstuk helder in beeld te brengen, zodat jullie geen tijd en geld verliezen aan het werken aan verkeerde oplossingen.


WAT WE DOEN IS HELDER EN PASSEND

Onze werkzaamheden zijn erop gericht om jullie verder te brengen. We zorgen dat we altijd kunnen uitleggen waarom we doen wat we doen en kunnen dit altijd aan het einddoel relateren.

We vinden het logisch dat we open communiceren over wat we wel én niet kunnen.


MET PASSIE VOOR ONS VAK EN VOOR KWALITEIT

Jullie ervaren een door ons gemanaged proces, waarin jullie de vrijheid hebben om zaken aan te vullen of toe te voegen. Hierbij merken jullie dat wij plezier beleven aan gezamenlijke ontwikkelprocessen.

Jullie herkennen onze zoektocht naar kwaliteit. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied, vinden het leuk om over ons vak te praten en gaan op basis van onze vakkennis met jullie het gesprek aan.

We staan voor de kwaliteit van het werk van de netwerkpartners die wij aandragen.


Aimée van der Linden - Pekelharing

Aimée van der Linden, Heineken Nederland

"Bart maakte zich razendsnel nieuwe informatie eigen, legt gemakkelijk de verbinding met mensen uit alle disciplines en is vindingrijk in het combineren van zijn didactische en creatieve vaardigheden."

- Marieke Stolte, directeur en initiatiefneemster Linawijs

"Bart heeft een open, nieuwsgierige, uitnodigende en betrokken houding die samen met een dosis humor ervoor zorgt dat het al vanaf het begin als "veilig en samen" voelt. .

Daarnaast vind ik dat Bart heel snel oppikt wat de essentie is van wat we binnen Linawijs doen, iets waar ik buiten Linawijs regelmatig veel meer tijd en uitleg voor nodig heb."

No media description available