Ons doel

Wij willen zoveel mogelijk organisaties op een passende manier helpen met het aanpassen van gedrag bij veranderende omstandigheden. Met lucht, met plezier en met vakkennis.

Bestaat sinds

Drover is in 2019 opgericht door Bart. Hij is ervan overtuigd dat kennis van mensen én processen veel organisaties vooruit kan helpen. Voorheen mede-eigenaar van Bureau Drop. Nu Drover.

Wie is Drover?

Op dit moment is Bart Drover. Werk je met Drover, dan werk je met Bart. Toch hebben we het altijd over 'wij'. Dat is omdat we ambitieus zijn en we de komende jaren willen groeien.

Wij zijn netwerk

Wij zijn ook wij omdat we op een netwerkgerichte manier werken. Zelden doen we een opdracht alleen. Juist omdat we klein zijn, kunnen we snel schakelen en zorgen dat de juiste mensen bij jullie vraagstuk betrokken worden.

Bart beneden toren

Bart Wagenaar, Initiafnemer Drover/Sociaal Psycholoog

"Wat ik vooral hoop is dat we een bedrijf zijn waarbij jij graag terugkomt, omdat je het vertrouwen hebt dat wij jullie verder helpen."


Netwerkpartners o.a.

Visual logic

Storytelling met data

Slimme, creatieve partner die helpt data zo te tonen dat ze bijdragen aan het verhaal. Traject bij Stedin samen geleid.

Logo keyframe

Meedenkende animator

Speelse animatievideo's met een heldere boodschap. Samen mooie trajecten gedaan voor o.a. Mammoet, Heineken en Stedin.

Emiel 3

Verhalende video's

Oog voor journalistiek en mooie beelden. Dat levert goed samenwerken én mooie verhalende video's op (Utrechtzorg, Mezzo).

Wimpie

Veranderbegeleiding

Willem is inhoudelijk gedreven en heeft een scherp oog voor onderstromen. Fijn om mee te sparren en samen op te trekken.

No media description available

Vormgeving met zorg

Meedenkend vanuit mogelijkheden, open voor goede ideeën en down to earth. Met Selke krijgen ideeën een eigen gezicht.