Opdrachten

Hier vind je een selectie van onze meest recente opdrachten.

beeldbellen

Linawijs - intervisiebegeleiding

Linawijs biedt kinderen met complexe problemen een nieuwe aanpak voor zorg en onderwijs. Dit vraagt van het team dat ze blijvend afstemmen. Bart begeleidt de intervisie (tijdelijk digitaal).

Lees meer
no alt available

UtrechtZorg - Pick & Mix

We werden benaderd voor de ontwikkeling van een online tool om positieve voorbeelden van opleiden in de zorg breder te delen. Na gedegen vooronderzoek is besloten niet verder te gaan, wat volgens ons een passende uitkomst van de onderzoeksfase was.


Producten

Vanuit Bureau Drop is Bart mede-initiator geweest van verschillende producten. Altijd bedacht vanuit een drive om mensen aan het stuur van hun eigen ontwikkeling te zetten.

De volgende producten draaien nog. Ze zijn niet volledig doorontwikkeld en daarmee niet optimaal in het gebruik. Maar nu al kunnen we er vaak mensen of bedrijven mee helpen. Uiteindelijk zou het geweldig zijn als jij de meerwaarde inziet en met ons verder wilt ontwikkelen.


Concepten

We kijken altijd of we (delen van) de aanpak van succesvolle opdrachten kunnen vertalen naar standaard werkwijzes. We zijn veel met vergelijkbare vraagstukken bezig. Laten we dan niet het wiel opnieuw uitvinden, maar gebruik maken van eerdere ervaringen.

no alt available

Een herkenbaar verhaal

Een verhaal van een praktijksituatie als startpunt voor het gesprek over de keuzes die je hebt en het gedrag dat passend is als professional.

Lees meer
no alt available

Succesvol inwerken

Coaching, opdrachten en een structuur voor een succesvol inwerktraject.

no alt available

Samen stappen maken

Aan de hand van verschillende vlogs van iemand met wie jij je kan identificeren, word je meegenomen in een leerproces.

no alt available

Snappen door zien

Laat zien wat je goed doet. Met vloggend voorbeeld helpen we om de koudwatervrees rond filmen weg te halen en zorgen we voor mooie vlogs gemaakt door jouw collega's.

no alt available

Interactieve video

Interactieve video e-learning. Door gebruik te maken van keuzemogelijkheden in video's kun je interactie creëren. Dit vergroot actief meekijken en daarmee het leereffect.

Bekijk website
no alt available

Serieus & speels

Spelenderwijs werken aan een casus van jouw bedrijf. Gestuurd door een video worden jij en je collega's uitgenodigd om binnen de tijd met passende antwoorden te komen.

  • e: info@drover.nl
  • t: 06-1899 4634
  • kvk: 72486333
  • Bezoek:
  • Moutstraat 2
  • Utrecht
  • Post:
  • Kleynhoffstraat 13
  • 4105 DC Culemborg